Na što obratiti pozornost pri kupnji diodnog lasera?

Na što obratiti pozornost pri kupnji diodnog lasera?

Prilikom kupnje diodnog lasera za trajno uklanjanje dlačica potrebno je uzeti u obzir nekoliko ključnih čimbenika kako biste osigurali sigurnu i učinkovitu upotrebu. Evo nekoliko važnih točaka koje treba uzeti u obzir:

Tehnologija i specifikacije uređaja

 Valna duljina: Diodni laseri obično rade na valnim duljinama između 800 i 810 nm, što je optimalno za apsorpciju melanina u kosi i minimalnu apsorpciju u koži.
 Gustoća energije (fluence): Provjerite ima li uređaj odgovarajuću podesivu gustoću energije, koja omogućuje podešavanje snage prema tipu kože i kose.
 Veličina aplikatora (veličina točke): Veća veličina točke omogućuje brže tretmane jer pokriva veću površinu kože odjednom.
 Brzina pulsa: veća brzina pulsa može skratiti vrijeme tretmana i poboljšati udobnost za korisnika.

Prije / poslije:

prej potem

Sigurnost i certifikacija

Medicinski standardi: Provjerite zadovoljava li uređaj sve potrebne medicinske standarde i ima li certifikat priznatih organizacija (npr. CE, FDA)
Sigurnosne značajke: uređaj bi trebao imati ugrađene sigurnosne značajke, kao što su senzori kože koji detektiraju boju i tip kože te zaštitu od pregrijavanja.

Upotrebljivost i funkcionalnost

- Intuitivni sustav upravljanja: jednostavnost korištenja i fleksibilnost postavki ključni su za osiguranje učinkovitog i sigurnog liječenja.
- Ergonomija: Uređaj treba biti ergonomski dizajniran za jednostavnu upotrebu, posebno ako se koristi za veće dijelove tijela.
- Prilagodljivost različitim tipovima kože i dlaka: Uređaj treba biti prikladan za različite tipove kože i dlaka, jer to omogućuje širu upotrebu.

Održavanje i podrška

- Jamstvo i podrška: Provjerite daje li proizvođač odgovarajuće jamstvo i podršku za održavanje i popravke uređaja.
- Rezervni dijelovi i servis: Dostupnost rezervnih dijelova, potrošnog materijala i servisiranja važni su za dugotrajnu upotrebu uređaja.a kaj moramo biti pozorni pri nakupu diodnega laserja. 

Troškovi i ulaganja

- Cijena: Usporedite cijene različitih modela i provjerite što je uključeno u cijenu (npr. dodatna oprema, jamstvo, obuka).
- Povrat ulaganja: Ako kupujete uređaj za poslovnu upotrebu, procijenite koliko će vremena trebati da se ulaganje vrati kroz prihod od tretmana.

Mišljenja i ocjene korisnika

Provjerite recenzije: Pročitajte recenzije i ocjene drugih korisnika kako biste dobili dojam o izvedbi i pouzdanosti uređaja.
Kupnja diodnog lasera za trajno uklanjanje dlačica važna je odluka, stoga je dobro prije odluke o kupnji dobro istražiti i posavjetovati se sa stručnjacima.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h