Besplatni webinar: Napredne tehnike njege lica u salonu

Poštovani,

pripremili smo za Vas webinar o naprednim tehnikama njege lica u kozmetičkom salonu. Prijavite se putem obrasca ispod kako biste dobili poveznicu i sudjelovali u ovom besplatnom online događaju. Webinar je primarno namijenjen profesionalcima iz beauty industrije, odnosno salonima. Veselimo se Vašim pitanjima!

Predstavit ćemo Vam sljedeće uređaje:

HydroART PRO MAX | 17 u 1 - NOVO!
Otkrijte HydroART PRO MAX | 17 u 1, uređaj za maksimalnu njegu lica s čak 17 različitih tehnologija u jednom uređaju. Omogućuje provođenje različitih vrsta njege - sve od temeljitog dubinskog čišćenja do anti-age njege. Zahvaljujući LCD ekranu osjetljivom na dodir i Android sustavu, korištenje uređaja je jednostavno kao korištenje mobilnog telefona.

FaceART perfect - napredna tehnologija za njegu lica - microneedling +RF + vacuum
Inovativna kombinacija tri tehnologije - mezoterapija tehnikom microneedlinga u kombinaciji s vakuum tehnologijom i simultanim djelovanjem frakcijske radiofrekvencije djeluje brzo i učinkovito. Za još veći učinak tretmana preporučamo profesionalnu kozmetiku Mesmerie. FaceART perfect uvelike poboljšava stanje kože već nakon prvog tretmana, neovisno o vrsti kožnih problema (ožiljci od akni, hiperpigmentacije, strije), a također daje odlične rezultate u tretmanima protiv starenja, hidratacije kože i obnove kolagena. - neokolagen.

Napredna tehnologija za izniman lifting lica FaceART TESLA (EMS+RF)
FaceART TESLA je neinvazivan uređaj za njegu lica protiv starenja, koji upotrebljava visokointenzivnu elektromagnetsku stimulaciju lica.
Elektromagnetska stimulacija, HIFES + Tehnologija monopolarne radiofrekvencije (RF) uzrokuje neprekidno skupljanje i širenje mišića lica, poboljša mišićnu snagu i napetost u mirovanju, za obnavljanje i poboljšanje potpore vezivnom tkivu te ujedno poveča proizvodnju i preoblikovanje kolagena, elastina i vezivnog tkiva sa čime se poboljša muskulatura lica.


 Prijavite se na kratko besplatno online edukaciju, gdje ćemo na modelu pokazati naprijednu nijegu lica. Razgovarat ćemo i o mogućnostima plaćanja na rate. Za sve sudionike smo pripremili i poseban popust :) 


KADA:
Utorak, 8. listopada 2024., od 11.00 do 12.30 sati.

GDJE:
Online događaj – ONLINE (link dobijate nakon prijave). Ne trebate instalirati nikakav program.

Prijave ovdje su obavezne: