Besplatni webinar: Razumijevanje različitosti između 2 tehnologije za trajno uklanjanje dlačica

Ako tražite uređaj za trajno i bezbolno uklanjanje dlačica za lice i tijelo – s kojim možete izvoditi tretmane tijekom cijele godine – onda ste ga našli – to je Diodni laser TrisCAM!

Pogodan je za sve tipove kože i dlaka. Klijentima se sviđa jer mogu vrlo jasno vidjeti napredak u uklanjanju dlačica – budući da TrisCAM ima kameru koja snimi tretirano područje s do 200-puta većim povećanjem; podatci se mogu spremiti ili mogu se poslati klijentima putem e-pošte.

Ako uz trajno uklanjanje dlačica želite s istim uređajem izvoditi i dodatne tretmane, preporučujemo eLite Ana SHR IPL+RF. S ovim uređajem uspješno čete se boriti i protiv akni, gljivica, hiperpigmentacije i kapilara a možete napraviti i izvanredan lifting kože.

To su samo neke od razlika. Za više informacija o uređajima i koje tretmane možete izvoditi s pojedinim uređajem, doznajte na webinaru :)


 Prijavite se na kratko besplatno online edukaciju, gdje ćemo na modelu pokazati trajno bezbolno uklanjanje dlačica diodnim laserom TrisCAM i eLite Ana SHR IPL+RF. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Razgovarat ćemo i o mogućnostima plaćanja na rate. Za sve sudionike smo pripremili i poseban popust :) 


KADA:
Utorak, 17. rujna 2024., od 11.00 do 12.00 sati.

GDJE:
Online događaj – ONLINE (link dobijate nakon prijave). Ne trebate instalirati nikakav program.

Prijave ovdje su zaključene.